Trappen in natuursteen: marmer, graniet, leisteen of kwartsiet

Majestueus of juist verfijnd. Natuursteen geeft statigheid aan elke trap. Brumar BVBA biedt je een royale keuze en zorgt voor een correcte technische uitwerking.

 

 

Uw unieke vloer

Niet voor niets wordt natuursteen al eeuwen gebruikt voor vloeren en trappen. De tijdloze schoonheid van dit natuurproduct vormt een mooie basis voor het interieur. De kleur, structuur en het karakter van de vloer of trap kan aan de woonstijl worden aangepast, door
bijvoorbeeld de keuze van de steensoort en de afwerking van het oppervlak (ruw, dof of glanzend).

U kunt ook kiezen voor een smaakvolle sierstrip of een combinatie van steensoorten. Natuursteen biedt een pallet aan mogelijkheden, om uw huis erg bijzonder te maken.

 

 

Lekker leven

Op vloeren van marmer, graniet, leisteen of kwartsiet kan worden gelééfd. Het materiaal kan tegen een stootje, is eenvoudig te onderhouden en bijzonder duurzaam. Als u graag op blote voeten loopt: het materiaal voelt prettig aan en kan erg goed worden gecombineerd met vloerverwarming.

Van opmeting tot realisatie. En dat in alle steensoorten: marmer, graniet, blauwe steen, gepolierd of net verouderd, elk met zijn eigen karakter en uitstraling.

 

 

Steenhard in Maatwerk

 

View the embedded image gallery online at:
https://www.brumar.be/trappen#sigProGalleriae6199f0343

Top